Kleuren en Styling

Bij de persoonlijke kleurenanalyse neem je plaats voor de spiegel en je kijkt mee of de verfijnde kleuren shawls passen bij de tint van uw huid, ogen en originele haarkleur tot uw juiste palet is gevonden. De kleurenanalyse shawls laten zien tot welk seizoentype jij behoort.

Is het tijd voor verandering?

Het eerste wat mensen van je zien is jouw buitenkant. En aan die buitenkant kunnen we helaas niet zien hoe aardig, slim of getalenteerd je bent. Toch worden we, of we nu willen of niet, binnen 30 seconden door de buitenwereld beoordeeld. De eerste indruk die je maakt wordt voor 90% bepaald door je kleding, voorkomen, stem en lichaamstaal.

Kledingkast opruimen?

Na onze adviezen is het veel makkelijker om uw kledingkast onder de loep te nemen en deze naar wens -her- in te delen. U heeft zo altijd sets om aan te trekken.

Stylingsadviezen

Tijdens ons stylingsadvies zorgen wij dat uw innerlijk past bij uw uiterlijk anders zou
een advies overbodig zijn!

 Na onze adviezen kunt u makkelijke keuzes maken uit uw beste stoffen, dessins, halslijnen en de modellen van uw kleding.Kies je eigen stijl

Bepaal eerst welke stijl je wilt uit stralen voordat je een setje samen stelt. Ga je vandaag voor een chique look of een casual outfit. Maar er zijn veel meer stijlen waarvoor gekozen kan worden denk aan classy, streetwear, trendy, studentstijl en retro. Het is ook mogelijk om twee stijlen te combineren waardoor je een uniek imago creëert. Door kleren op elkaar af te stellen zie je er elke dag weer leuk een goed uit. Op internet is een breed en divers assortiment te vinden van uit een lopende dames- en heren kleding. Veel merken hebben meerdere kleding lijnen, waarbij de een meer casual gericht is terwijl de andere meer trendy is. Die ziet dit bijvoorbeeld sterk terug bij wereldberoemde merken als Pepe Jeans & Miss Sixty die altijd een zeer uiteenlopende mode collectie hebben.

Tips voor je figuur

Iedereen is uniek en dat maakt je niet altijd de laatste trends kunt dragen, de ene trend past wel bij de figuur en de andere is echt een mode misser. Iedereen zal zijn outfits dienen af te stellen op hun lichaam zowel de slanke mensen als de wat meer volslanke dames onder ons, hou rekening met je rondingen en lengtes van je lichaam. Draag wat bij jou lichaam past en je zult stralen in je nieuwe outfit. Benen Korte benen, een rok of jurkje met een hoge taille zorgen voor langere benen en ook de rechte pijpen jeans kunnen hiervoor goed gedragen worden.